Betaalmethoden

Voor de betalingen van uw online bestellingen werken wij samen met Multisafepay. Eén van de grootste Payment Services voor online en mobiele betaaloplossingen. De naam Multisafepay zult u dan ook tegenkomen bij het afronden van uw betaling en de omschrijving op uw bankrekening. 

Zie onderstaand overzicht voor de beschikbare betaalmethoden. Heeft u vragen hierover? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.  

 

De meest gebruikte online betaalmethoden van Nederland, België en Duitsland. Nadat u deze betaalwijze heeft gekozen selecteert u uw eigen bank. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van uw bank. In deze omgeving staat uw bank garant voor de veiligheid. U bent verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

 
U kunt het totaalbedrag van uw bestelling zelf overmaken naar Rabobank Weerterland en Cranendonck te Nederland, IBAN rekeningnummer NL74RABO0128907746 t.n.v. Jozon B.V. onder vermelding van uw ordernummer (ORD...) en factuurnummer (INV...)

Let op: Uw bestelling wordt pas verzonden na ontvangst van uw betaling