DailySun infraroodcabine AWEC 175 (red ceder)
€5.695,00

DailySun infraroodcabine AWEC 175 (red ceder)

Infraroodcabine DailySun type AWEC 175. Hoekmodel voor 4 personen. Afmeting 141 x 174 cm. Hoogte 186 cm (195 cm). Cabine met aan binnen- en buitenzijde Red Ceder hout. Voorzien van magnesium stralers met stalen mantel en een elektronische bediening aan bi ...Meer informatie


Daily Sun staat voor hoogwaardige infraroodcabines, gebouwd met de best geselecteerde materialen, excellente constructie en nieuwste technologische stralingstechniek.
Alle cabines zijn aan de binnen- en buitenkant vervaardigd in cederhout. De structuur aan de binnenzijde is onbehandeld, en aan de buitenzijde gelakt.

De magnesiumstralers met daar omheen een stalen mantel geven intensieve straling. De van binnen en buiten bedienbare electronische besturing regelt temperatuur en tijdinstelling.
De optie stereo met ingebouwde cd-speler zorgt voor de mooiste muziek van uw keuze.

U kunt kiezen uit 3 verschillende opteis in kleurentherapie; handbediend, programmeerbaar en met dimmer-opties. En de sterrenhemel met wisselende kleuren, die door glasvezeltechniek wordt aangestuurd, geeft uw infraroodcabine een betoverende uitstraling.

Infraroodcabine voor 4 Personen
Maat AWEC 175: B 141* x H 186 (195)** x T 174 cm
Vermogen: 2.700 W

4 Infrarood Rugstraler
1 Infraroodstraler
2 Voetstraler (apart )

Digitaal besturingspaneel voor :
  • Temperatuurinstelling
  • Tijdsinstelling
  • Temperatuur / tijdweergave
  • Verlichting

Compleet met cd-radio.
Opties: Lichttherapie, sterrenhemel