DailySun infraroodcabine AWE 120 (red ceder)
€3.895,00

DailySun infraroodcabine AWE 120 (red ceder)

Infraroodcabine DailySun type AWE 120 voor 2 personen. Afmeting 124 x 102 cm. Hoogte 186 cm (195 cm). Cabine met aan binnen- en buitenzijde Red Ceder hout. Voorzien van magnesium stralers met stalen mantel en een elektronische bediening aan binnen- en bui ...Meer informatie
  • Merk:DailySun
  • Artikelnummer:DailySun AWE 120


Daily Sun staat voor hoogwaardige infraroodcabines, gebouwd met de best geselecteerde materialen, excellente constructie en nieuwste technologische stralingstechniek.
Alle cabines zijn aan de binnen- en buitenkant vervaardigd in cederhout. De structuur aan de binnenzijde is onbehandeld, en aan de buitenzijde gelakt.

De magnesiumstralers met daar omheen een stalen mantel geven intensieve straling. De van binnen en buiten bedienbare electronische besturing regelt temperatuur en tijdinstelling.
De optie stereo met ingebouwde cd-speler zorgt voor de mooiste muziek van uw keuze.

U kunt kiezen uit 3 verschillende opties in kleurentherapie; handbediend, programmeerbaar en met dimmer-opties. En de sterrenhemel met wisselende kleuren, die door glasvezeltechniek wordt aangestuurd, geeft uw infraroodcabine een betoverende uitstraling.

Infraroodcabine voor 2 Personen
Maat AWE 120: B 124 x H 186 (195)* x T 102 cm 
Vermogen: 1.840 W

2 Infrarood Rugstraler
2 Infraroodstraler
1 Voetstraler (apart )

Digitaal besturingspaneel voor :
  • Temperatuurinstelling
  • Tijdsinstelling
  • Temperatuur / tijdweergave
  • Verlichting

Compleet met cd-radio.
Opties: Lichttherapie, sterrenhemel