Aromas Naturales Aroma Pepermunt 112 gram
€12,70

Aromas Naturales Aroma Pepermunt 112 gram

Heerlijke aromageur Pepermunt voor in de infrarood/sauna.

De aroma van Pepermunt kan helpen tegen bacteriën, infecties en schimmels. Ook werkt de geur koorts verdrijvend, slijmoplossend en is de geur goed voor de spijsvertering en tegen winderigheid. ...Meer informatie


Aroma Pepermunt 112 gram

De aroma van Pepermunt kan helpen tegen bacteriën, infecties en schimmels. Ook werkt de geur koorts verdrijvend, slijmoplossend en is de geur goed voor de spijsvertering en tegen winderigheid. Pepermunt werkt reinigend en verhelderd de geest, Heel verfrissend is de geur van pepermunt in de auto om goed bij te blijven. Pepermunt geeft verlichting bij hoofdpijn, vooral wanneer deze veroorzaakt is door verkeerd eten of drinken

Luchtverfrisser met Aromatherapie

Het product bestaat uit een glazen potje met daarin een spons en natuurlijke olie.

De aroma kan geplaatst worden in elke gewenste ruimte. In de huiskamer, slaapkamer en op het toilet maar ook in de badkamer, sauna, infraroodcabine of in andere ruimtes.

U kunt de aroma 24 uur per dag openzetten in een ruimte, dan wordt de geur verspreid door de ruimte en geeft heerlijke aroma aan de omgeving gedurende een periode van gemiddeld 1 jaar.

Om de geur constant goed te kunnen ruiken behoort u het product minstens een maal per maand goed te sluiten en het een aantal uren op zijn kop te zetten. Hierdoor wordt de olie die in het product is verwerkt weer goed door de spons geabsorbeerd en kan de geur weer goed aan de ruimte worden afgegeven.

Bij gebruik in de sauna, infraroodcabine en slaapkamer zet u het product alleen open wanneer u aanwezig bent in de ruimte of iets daarvoor en sluit het product weer wanneer u de ruimte verlaat. (hierdoor gaat het product alleen maar langer mee)

Door het inademen van de geur kan deze bepaalde therapeutische eigenschappen hebben voor het menselijk lichaam, die o.a. beschreven staat bij elke geur.

Wij duiden u erop dat er in het product een olie is verwerkt en dat u moet uitkijken dat er geen olie uit het product lekt, nadat u het product zelf geopend en gesloten heeft om het bijvoorbeeld op zijn kop te zetten. Bij het plaatsen op kasten of houten panelen kunt u daarom het beste gebruik maken van een schoteltje waarop u het product plaatst.